bied jezelf een kruis ketting, een hanger, oorbellen of een set sieraden aan.

Christelijke vrienden, hallo allemaal!

Mijn naam is Gabriel, ik ben 22 jaar oud en ik ben de maker van de website Christelijke Sieraden. Ik ga jullie het verhaal van de site vertellen en ik hoop dat jullie met ons mee blijven schrijven.

Het verhaal van Christian Jewellery® begon begin januari 2022. Ik was op zoek naar een hanger die het kruis van Christus voorstelt, door deze op internet te bestellen.

Na wat onderzoek naar de verschillende online juwelierszaken, merkte ik dat er geen exclusief christelijke kruisjuwelenwinkel was.

Omdat ik een student online business ben, werd ik op een dag wakker met het idee om deze website zelf te maken! Als juwelenliefhebber sinds mijn schoolstage dacht ik steeds meer na over dit idee. Tot de dag dat ik besloot om echt aan dit grote project te gaan werken, parallel aan mijn studie.

Vanaf nu wil ik de mooiste collecties kettingen, oorbellen, ringen, armbanden en hangers aanbieden. Deze zijn gemaakt van witgoud, zilver, geelgoud of 316L staal. Om iedereen te laten vinden wat hij zoekt, hebben we ook een ruim aanbod aan rozenkransen!

Mijn doel is om, voor zover mogelijk, de mooiste christelijke sieraden uit de hele wereld aan te bieden.

Ik wens u veel plezier bij het bezoeken van onze christelijke winkel en bij het bekijken van onze blog, waarvoor wij ons met passie inzetten.

Tot ziens!

Gabriel

 

Ontdek onze collecties christelijke sieraden en vind het perfecte devotieobject om je te vergezellen in je dagelijkse gebeden.