Haniël is een mystieke aartsengel in de oude Joodse geschriften, net als de aartsengelen Metatron en Sandalphon. Haniël betekent de genade van God of de vreugde van God. Aartsengel Haniël is een welwillende en ongelooflijk krachtige entiteit in het engelenrijk.

Om meer te weten te komen over de aartsengelen, is hier een lijst met verschillende artikelen die je kunt ontdekken op onze aartsengelen blog:

 • Hoe Aartsengel Rafaël aanroepen
 • Hoe de Aartsengel Metatron aanroepen
 • Wie is de Aartsengel Michaël?
 • Wie is de Aartsengel Metatron?
 • Wie is de Aartsengel Uriël?
 • Wie is de Aartsengel Gabriël?
 • Studie over de Aartsengel Rafaël
 • De aartsengel Raziël: Bevoegdheden en hoe je hem aanroept
 • Hoe de aartsengel Gabriël aanroepen
 • Hoe de aartsengel Sandalphon aanroepen?
 • Hoe roep ik de aartsengel Zadkiel aan?
 • Hoe roep ik de aartsengel Zaphkiel aan?
 • Hoe roep ik de aartsengel Camael aan?

En als je een heilig symbool van de aartsengelen wilt dragen, delen we met jou alle stukken die exclusief verkrijgbaar zijn in de juwelierswinkel door hieronder te klikken:

Ontdek onze Rozenkrans

 
(10 klantbeoordelingen)
28,90 
(7 klantbeoordelingen)
29,90 
(6 klantbeoordelingen)
34,90 

Rozenkrans

Zwarte rozenkrans

39,90 
52,90 
34,90 
(4 klantbeoordelingen)
33,90 

WIE IS DE AARTSENGEL HANIEL?

Net als de aartsengel Jophiël is ook Haniël sterk verbonden met de maan en bezit hij een krachtige vrouwelijke energie. Aartsengel Haniël fungeert als tussenpersoon tussen de hogere sferen van het engelenrijk en de mensheid. Daarom kan Haniël je theta-staat en je niveau van spiritualiteit naar hogere trillingen brengen en je bewustzijn verruimen. Je krijgt toegang tot hogere spirituele waarheid en goddelijke wijsheid, en je ziel zal ook geheeld worden.

Aartsengel Haniël is de ambassadeur van de hoge hemelse sferen hier op aarde. Ze kan alle communicatie met de hemelse sferen en de hemel bemiddelen en vertalen op een manier die makkelijk te begrijpen is voor mensen. Een sterke band hebben met Aartsengel Haniël is heel heilzaam, vooral als het gaat om spirituele voeding en de ontwikkeling van zintuiglijke gaven.

Er is een vermelding van de Aartsengel Haniël in de Kabbala, zoals hierboven beschreven. Het boek spreekt over een levensboom die uit tien verschillende sefirot bestaat, die elk de takken van de boom voorstellen die door aartsengelen worden beheerd. De aartsengel Haniël is één van deze engelen.

Sefirot engelen hebben over het algemeen speciale goddelijke attributen van vitale energiekracht. Eeuwigheid is een van de krachten en de meest dominante kracht van de aartsengel Haniël. Haniël helpt mensen om de barrières van tijd en ruimte af te breken, omdat dit vooral nodig is als je je bewust wilt worden van Gods eeuwige aard.

Waarom het belangrijk is om een verbinding te hebben met de aartsengel Haniël

Nu we de rol van de aartsengel Haniël in het engelenrijk kennen, laten we eens kijken naar het belang van het hebben van een verbinding met haar en de voordelen die dit met zich meebrengt voor ons dagelijks leven.

Ontdek onze christelijke ringen

 
39,90 
(1 klantbeoordeling)
36,90 
36,90 

Christelijke Ringen

Zegelring Christelijk Kruis

(7 klantbeoordelingen)
36,90 
29,90 

Christelijke Ringen

Heilig Hart Christelijke Ring

(8 klantbeoordelingen)
36,90 

Christelijke Ringen

Christelijke Ring Antiek Kruis

(2 klantbeoordelingen)
38,90 
48,90 

MENSTRUATIEPIJN

Menstruatiepijn is, naast andere problemen, een van de meest verschrikkelijke ervaringen die vrouwen elke maand meemaken. Aartsengel Haniël is gespecialiseerd in het genezen en verlichten van deze pijn. Vrouwen moeten hem aanroepen tijdens hun menstruatie.

Ontdek onze christelijke kettingen

 

Kruis Ketting

Hart en kruis ketting

(1 klantbeoordeling)
29,90 

Kruis Ketting

Ketting Kruis Gekleurd

29,90 

Kruis Ketting

Boho Ketting

54,90 
34,90 
29,90 

Kruis Ketting

Ketting met roze kruis

42,90 

Kruis Ketting

Sint Marie ketting

29,90 

Kruis Ketting

Kruis en oog ketting

24,90 

ONTWIKKEL HELDERZIENDHEID

Helderziendheid is het geclaimde vermogen om informatie te hebben over dingen of de toekomst, meestal door buitenzintuiglijke waarneming. Veel mensen verlangen naar dit vermogen. Je moet echter een sterke verbinding hebben met de goddelijke, engelachtige en hemelse rijken om helderziendheid te ontwikkelen.

Aartsengel Haniël staat aan het hoofd van de hogere sferen van goddelijkheid. Je moet de taal die in het hemelse rijk wordt gebruikt decoderen om deze vaardigheid te ontwikkelen. Haniël helpt mensen over het algemeen om helderziendheid te ontwikkelen, niet alleen door te vertalen, maar ook door hen te begeleiden bij het decoderen van deze goddelijke boodschappen en een groter niveau van begrip te hebben omdat ze zich op hogere niveaus van bewustzijn en wijsheid bevinden. Aartsengel Raziël helpt ook om de aanvullende zintuiglijke gaven van God te ontwikkelen.

Ontdek onze christelijke hangers

 

Kruis Hanger

Roze Kruis Hanger

44,90 
39,90 
34,90 

Kruis Hanger

Hanger Kruis Medaille

29,90 

Kruis Hanger

Keltisch kruis hanger

39,90 
44,90 
40,90 
44,90 

HET BEREIKEN VAN SPIRITUELE VERLICHTING

Aartsengel Haniël brengt over het algemeen vreugde aan de ziel in verschillende omstandigheden door mensen te verlichten met ideeën en hen te helpen hun doel in het leven te vervullen. Ze zorgt voor spirituele vastberadenheid en deugd door je vibraties te verhogen naar hogere niveaus die overeen kunnen komen met die van haar.

JE LIEFDESLEVEN VERRIJKEN

Aartsengel Haniël brengt licht in je liefdesleven. Ze beheerst over het algemeen alle erotische details op aarde. De meeste mensen associëren deze aartsengel met Eros uit de oude Griekse mythologie. Ze heeft een krachtige verbinding met de planeet Venus, die verondersteld wordt een planeet van erotische energie, liefde en romantiek te zijn.Hier zijn enkele nuttige tips om je te helpen gemakkelijk verbinding te maken met Aartsengel Haniël;

Ontdek onze Crucifixen

 

Crucifix

Gouden Crucifix

(3 klantbeoordelingen)
34,90 
(7 klantbeoordelingen)
38,90 
(9 klantbeoordelingen)
34,90 

Crucifix

Crucifix Bruin

(4 klantbeoordelingen)
40,90 
40,90 

Crucifix

Rood crucifix

40,90 
(1 klantbeoordeling)
29,90 
(4 klantbeoordelingen)
26,90 

VERBINDEN MET AARTSENGEL HANIEL

Kies een heilige plek in je huis waar je je kunt concentreren en waar je je voldoende op je gemak kunt voelen, weg van verwoesting en lawaai. Hier kun je je geest, hart en ziel openen en je concentreren op het betreden van een nieuw niveau van bewustzijn. Voeg op je speciale ruimte voorwerpen en beelden toe die een gevoel van vrede en liefde brengen. In dit geval, wanneer je de aanwezigheid van Aartsengel Haniël aanroept, is het belangrijk om turkooizen kristallen en voorwerpen te hebben. Het kristal dat Aartsengel Haniël vertegenwoordigt is de maansteen, omdat het een turquoise tint heeft en een verbinding deelt met de zon.

Aartsengel Haniël heeft een sterke verbinding met de maan, waardoor maansteen een geschikt kristal is om bij haar aura te passen, vooral wanneer ze deze aanroept. Gebruik maken van de verbinding tijdens de verschillende fasen van de maan zou een grote hulp zijn. Zorg ervoor dat je al je meditatiesessies coördineert in deze tijd wanneer je verbinding zoekt met Aartsengel Haniël. Neem oliën op in je gebeds- en meditatiesessies omdat dit net zo belangrijk is. Bovendien hoef je geen specifieke olie te gebruiken.

Je kunt Aartsengel Haniël nu oproepen als je je gebedssessies hebt afgestemd op verschillende maanfasen. Je kunt dit doen tijdens het bidden en mediteren, hoewel het best moeilijk kan zijn.

Ontdek onze christelijke armbanden

 

Christelijke Armband

Herenleren band met kruis

34,90 

Christelijke Armband

Fijne Christelijke Kruis Armband

(5 klantbeoordelingen)
42,90 
(7 klantbeoordelingen)
34,90 
(14 klantbeoordelingen)
24,90 

Christelijke Armband

Christian draad armband

(4 klantbeoordelingen)
29,90 

Christelijke Armband

Solitaire Christelijke armband

37,90 

Christelijke Armband

Christelijke dubbele enkelband

47,80 

Christelijke Armband

Zwarte Onyx Christelijke Armband

(1 klantbeoordeling)
39,90 

BIDDEN TOT AARTSENGEL HANIEL

Richt je gebeden tot de Aartsengel Haniël om zijn aanwezigheid op te roepen. Het reciteren van een eenvoudig gebed is over het algemeen echter niet genoeg en zal zich aan je openbaren. Neem ook de tijd voor spirituele verlichting, meditatie en geloof. Mentale helderheid is ook belangrijk, want je moet al je aandacht richten op Aartsengel Haniël en al het andere vergeten.

Je zult je anders voelen na het bidden, wat een duidelijke aanwijzing is dat Aartsengel Haniël dicht bij je is en dat waar je voor gebeden hebt zich waarschijnlijk al manifesteert. Je kunt een lichte tinteling voelen, pieken van energie om je heen, of je handen en hoofd zullen warm en kriebelig aanvoelen.

Dit is de standaard aanroeping van Aartsengel Haniël. Dit gebed is vrij eenvoudig maar krachtig. Het enige wat je moet doen is zorgvuldig alle stappen volgen die hierboven genoemd zijn, inclusief mentale voorbereiding en de meditatieomgeving. Reciteer het volgende gebed wanneer je er klaar voor bent:

“Aartsengel Haniël vreugdevolle en welwillende meester, openbaar jezelf aan mij en omring mij met je energie vol wijsheid en liefde. (Vermeld hier je verzoek als je wilt dat het je helpt bij het verlichten van menstruatiepijn, het ontwikkelen van helderziendheid of het verrijken van je liefdesleven. Beschrijf de situatie zorgvuldig aan Aartsengel Haniël). Dank U, o Aartsengel Haniël, voor het leiden van mijn acties, mijn gedrag en mijn woorden. Dank U dat U mij vult met geluk en vreugde door Uw aanwezigheid en dat U mijn bewustzijnsniveau verhoogt. Dank U, krachtige en goddelijke Aartsengel Haniël. Amen.”

Aartsengel Haniël heeft meestal een opbeurend effect als we ons met haar verbinden. Ze zal je helpen je doel in het leven te realiseren en je kracht en spiritualiteit op te laden.

Ontdek onze Rozenkrans

 
(10 klantbeoordelingen)
28,90 
(7 klantbeoordelingen)
29,90 
(6 klantbeoordelingen)
34,90 

Rozenkrans

Zwarte rozenkrans

39,90 
52,90 
34,90 
(4 klantbeoordelingen)
33,90 

TURQUOISE LICHT

De kleur van Aartsengel Haniël’s aura is turquoise. Je kunt het turquoise licht zien na het bidden als je trillingen en spirituele niveaus hoog zijn. Het zien van het licht is een indicatie van verlichting en het tot stand brengen van een sterke verbinding met Aartsengel Haniël. Het licht staat er ook om bekend dat het kracht geeft aan de zwakken en hen helpt om te gaan met de problemen en stress van hun dag. Het begeleidt mensen ook op hun spirituele reis.

Aartsengel Haniël spreekt meestal tot degenen die het turkooizen licht in hun dromen zien en brengt goddelijke boodschappen over. Je kunt ook helderziende ervaringen hebben en visioenen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *