Ben je op zoek naar een Spirituele Gids om je te helpen een belangrijke beslissing te nemen, of sta je voor een omwenteling en zoek je steun? Heb je behoefte aan bescherming van een hogere macht?

Dan is Aartsengel Metatron je beste bondgenoot. Hij brengt licht, bescherming en wonderen in je leven.

In dit artikel ontdekken we wie Aartsengel Metatron is. Wat zijn zijn krachten en hoe kunnen we contact met hem opnemen voor hulp?

Voordat je begint te lezen, willen we je graag laten kennismaken met al onze artikelen over de Aartsengelen:

  • Hoe de Aartsengel Rafaël aanroepen
  • Hoe de Aartsengel Michaël aanroepen
  • De geschiedenis van Mont-Saint-Michel
  • Wie is de Aartsengel Michaël?
  • Wie is de Aartsengel Metatron?
  • Wie is de Aartsengel Uriël?
  • Wie is de Aartsengel Gabriël?
  • Studie over de Aartsengel Rafaël

Ontdek onze christelijke armbanden

 

Christelijke Armband

Herenleren band met kruis

34,90 

Christelijke Armband

Fijne Christelijke Kruis Armband

(5 klantbeoordelingen)
42,90 
(7 klantbeoordelingen)
34,90 
(14 klantbeoordelingen)
24,90 

Christelijke Armband

Christian draad armband

(4 klantbeoordelingen)
29,90 

Christelijke Armband

Solitaire Christelijke armband

37,90 

Christelijke Armband

Christelijke dubbele enkelband

47,80 

Christelijke Armband

Zwarte Onyx Christelijke Armband

(1 klantbeoordeling)
39,90 

WIE IS DE AARTSENGEL METATRON?

Hij is de aartsengel die bemiddelt tussen de mensen en God.

Metatron was ooit menselijk. Zijn tijd op Aarde is verbonden met Henoch. Hij werd door God gekozen en opgenomen om een Aartsengel te worden. Zo werd hij de aartsengel die het dichtst bij zowel God als de mens stond.

Aartsengel Metatron staat aan het hoofd van de hiërarchie van de negen engelenkoren. Metatron is de aartsengel regent van de Serafijnen. Volgens de christelijke traditie staan de Serafijnen in de eerste hiërarchie van engelen. Hij wordt beschouwd als de machtigste van de aartsengelen. Hij leidt alle hemelse scheppingskrachten. Hij staat ook bekend als de Engel van Gods heilige geometrie, de Levensboom die de wetten en principes van het Universum regelt.

Ontdek onze Crucifixen

 

Crucifix

Gouden Crucifix

(3 klantbeoordelingen)
34,90 
(7 klantbeoordelingen)
38,90 
(9 klantbeoordelingen)
34,90 

Crucifix

Crucifix Bruin

(4 klantbeoordelingen)
40,90 
40,90 

Crucifix

Rood crucifix

40,90 
(1 klantbeoordeling)
29,90 
(4 klantbeoordelingen)
26,90 

DE KRACHTEN VAN AARTSENGEL METATRON

Omdat Metatron oorspronkelijk een menselijk wezen was, voelt hij de gevoelens van de mensheid aan en begrijpt hij beter dan wie ook hun moeilijkheden om te evolueren. Het was toen dat God hem verschillende missies toevertrouwde, waarvan de belangrijkste was om ons te begeleiden op ons spirituele pad. Metatron is daarom de brug tussen God en de mensheid.

Aartsengel Metatron heeft de kracht om een negatieve gedachte om te zetten in een positieve. Door positieve gevoelens in te boezemen, werkt Aartsengel Metatron aan de ontwikkeling van de mens. Hij interesseert zich in het bijzonder voor kinderen en maakt familierelaties vloeiender.

Wat Metatron bijzonder maakt, is het feit dat hij zijn kracht op alle gebieden op aarde en op dezelfde manier in de hemel kan manifesteren. Hij communiceert rechtstreeks met God, onze Schepper.

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET AARTSENGEL METATRON OM ZIJN HULP TE ONTVANGEN?

Gezien de kracht en macht van deze Aartsengel, blijft hij een aandachtige, begripvolle en benaderbare Aartsengel. Wat je sociale status of geloof ook is, je kunt hem aanroepen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Hier zijn er een paar.

Allereerst doe je een korte meditatie om jezelf met zijn energie te doordrenken. Concentreer je op de missies en krachten van de Aartsengel. Concentreer je op de vraag of het verzoek dat je wilt doen. Praat dan met hem alsof je met een vriend praat. Vertel hem oprecht dat je zijn hulp nodig hebt, zijn licht.

Er is een andere, meer specifieke manier om contact op te nemen met deze Aartsengel door gebruik te maken van de Kubus van Metatron. Dit is het krachtige symbool van heilige geometrie. Je kunt het op de grond of op een stevige ondergrond tekenen. Richt tijdens je gebed je blik en al je aandacht op de kubus. Begin het gesprek, waarbij je duidelijk je intentie uitspreekt. Door deze kubus te observeren kun je de kracht en krachtige vibratie van Metatron ontvangen. De Metatron kubus zendt krachtige positieve golven uit, omdat alle aspecten van het Universum erin zijn samengevoegd om genezing, bescherming, spirituele evolutie en alle voordelen te schenken.

Als je je meer op je gemak voelt met kristallen, kun je Metatron ook aanroepen met toermalijn. Deze steen heeft ongelooflijke deugden voor het bevorderen van communicatie. Draag hem gewoon om je nek tijdens je gebedssessie.

Je kunt de Metatron kubus ook overal plaatsen, bijvoorbeeld op een meubelstuk of aan de muur. Waar je maar herinnerd wilt worden aan zijn aanwezigheid.

Ontdek onze christelijke hangers

 

Kruis Hanger

Roze Kruis Hanger

44,90 
39,90 
34,90 

Kruis Hanger

Hanger Kruis Medaille

29,90 

Kruis Hanger

Keltisch kruis hanger

39,90 
44,90 
40,90 
44,90 

DE AARTSENGEL METATRON AANROEPEN DOOR GEBED

Hier zijn enkele voorgestelde gebeden die je kunt aanpassen aan jouw behoeften

Ontdek onze christelijke kettingen

 

Kruis Ketting

Hart en kruis ketting

(1 klantbeoordeling)
29,90 

Kruis Ketting

Ketting Kruis Gekleurd

29,90 

Kruis Ketting

Boho Ketting

54,90 
34,90 
29,90 

Kruis Ketting

Ketting met roze kruis

42,90 

Kruis Ketting

Sint Marie ketting

29,90 

Kruis Ketting

Kruis en oog ketting

24,90 

GEBED TOT AARTSENGEL METATRON OM HULP TE VRAGEN

Lieve Aartsengel Metatron,

Met heel mijn hart en met de grootste dankbaarheid roep ik je vandaag aan om je hulp te vragen.

Help me alstublieft om…

Geef me alsjeblieft de kracht om door te gaan ondanks de moeilijkheden die ik tegenkom.

Wek in mij het sprankje hoop en het onwankelbare geloof op waarmee ik ondanks de duisternis verder kan gaan.

Geef me moed en doorzettingsvermogen wanneer ik dat nodig heb en help me, ik smeek U, om los te laten wanneer de inspanning zinloos en tevergeefs is.

Van mijn ziel tot uw ziel, ik hou van u en ik dank u.

Amen

Ontdek onze christelijke ringen

 
39,90 
(1 klantbeoordeling)
36,90 
36,90 

Christelijke Ringen

Zegelring Christelijk Kruis

(7 klantbeoordelingen)
36,90 
29,90 

Christelijke Ringen

Heilig Hart Christelijke Ring

(8 klantbeoordelingen)
36,90 

Christelijke Ringen

Christelijke Ring Antiek Kruis

(2 klantbeoordelingen)
38,90 
48,90 

GEBED TOT METATRON VOOR HET MAKEN VAN EEN KEUZE

Aartsengel Metatron, de engel van het leven, ik dank God dat Hij je zo ijverig heeft gemaakt in het observeren en vastleggen van wat er in het universum gebeurt in Gods Boek des Levens (de Akasha Annalen). Leid me alsjeblieft om de beste keuzes in het leven te maken zodat ik onnodige spijt vermijd en een sterke spirituele erfenis opbouw waarvoor ik dankbaar kan zijn. Onthul een samenvatting van de informatie die je bestanden bevatten over mijn leven tot nu toe, met de nadruk op wat voor mij het belangrijkste is om te begrijpen over hoe ik goed kan bewegen in de richting van het vervullen van Gods doelen voor mijn leven.

GEBED TOT AARTSENGEL METATRON VOOR EEN HARMONIEUS LEVEN

In de heilige geometrie vertegenwoordigt jouw vorm (de kubus van Metatron) Gods perfect harmonieuze ontwerp voor de wereld. Laat me zien hoe de verschillende delen van mijn leven – van mijn relaties tot mijn werk – in elkaar moeten passen zodat ik in harmonie met God en anderen kan leven. Help me de unieke manieren te begrijpen waarop God mijn ziel heeft ontworpen. Vestig mijn aandacht op de verschillende manieren waarop ik mijn sterke kanten kan gebruiken om van deze gevallen wereld een betere plek te maken, omdat ik hier geleefd heb. Moedig me aan om me te concentreren op wat me het meest interesseert en waar ik het beste in ben. Onthul dan de specifieke behoeften om mij heen waaraan ik kan voldoen in het licht van deze unieke kwaliteiten in mijn leven. Leid me om mijn leven goed te organiseren, zodat ik de beste prioriteiten stel en beslissingen neem die deze prioriteiten weerspiegelen.

Ontdek onze Rozenkrans

 
(10 klantbeoordelingen)
28,90 
(7 klantbeoordelingen)
29,90 
(6 klantbeoordelingen)
34,90 

Rozenkrans

Zwarte rozenkrans

39,90 
52,90 
34,90 
(4 klantbeoordelingen)
33,90 

DE VOORDELEN VAN DE METATRON KUBUS

Gebruik tijdens je gebeden tot de Aartsengel de Metatron kubus, omdat deze alle elementen van het leven en het Universum vertegenwoordigt. Dit symbool helpt om positieve energieën te vangen, om naar spiritueel ontwaken te gaan, om energieën weer in balans te brengen en om je licht te brengen in moeilijke situaties.

Bid tot Aartsengel Metatron om emotionele blokkades op te heffen en sereniteit te hervinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *