Raziël is een van de meest fascinerende en mysterieuze aartsengelen in de hemel. Sommige mensen verwarren hem met de aartsengel Azraël. Raziël kan ook een fictief personage zijn in de tv-serie Lucifer, net als Amenadiël…

Als je een heilig symbool van de aartsengelen wilt dragen, delen we met jou alle stukken die exclusief verkrijgbaar zijn in de juwelierswinkel door hieronder te klikken:

En hier zijn verschillende artikelen over de aartsengelen die je op onze site kunt ontdekken:

  • Hoe de Aartsengel Rafaël aanroepen
  • Hoe de Aartsengel Metatron aanroepen?
  • Wie is de Aartsengel Michaël?
  • Wie is de Aartsengel Metatron?
  • Wie is de Aartsengel Uriël?
  • Wie is de Aartsengel Gabriël?
  • Studie over de Aartsengel Rafaël
  • De aartsengel Sandalphon: Bevoegdheden en hoe je hem aanroept
  • Hoe roep je de aartsengel Gabriël aan?

Ontdek onze christelijke armbanden

 

Christelijke Armband

Herenleren band met kruis

34,90 

Christelijke Armband

Fijne Christelijke Kruis Armband

(5 klantbeoordelingen)
42,90 
(7 klantbeoordelingen)
34,90 
(14 klantbeoordelingen)
24,90 

Christelijke Armband

Christian draad armband

(4 klantbeoordelingen)
29,90 

Christelijke Armband

Solitaire Christelijke armband

37,90 

Christelijke Armband

Christelijke dubbele enkelband

47,80 

Christelijke Armband

Zwarte Onyx Christelijke Armband

(1 klantbeoordeling)
39,90 

De aartsengel Raziël staat bekend om het bewaren van Gods geheimen. Hij kent alle geheimen over goddelijkheid en de wijsheid van het hele universum. Hij is over het algemeen een alchemist en tovenaar.

Aartsengel Raziël hield Gods geheimen echter niet helemaal voor zichzelf. Hij schreef een boek dat bekend staat als Sefer Raziel, wat vrij vertaald het “Boek van Raziël de Engel” betekent. In het boek onthult hij alle geheimen van het universum. Toen Adam uit de Hof van Eden werd verdreven omdat hij zondigde, raakte hij verdwaald en wanhopig. God stuurde de Aartsengel Raziël om hem te helpen de weg terug te vinden door middel van het boek Sefer Raziël.

In het boek begint de Aartsengel met: “Gezegend zijn de wijzen door de mysteriën die voortkomen uit wijsheid.”

Raziëls andere engelen waren diep verontrust toen Raziël het boek aan Adam gaf. Daarom stalen ze het van Adam en gooiden het in de oceaan. God besloot Raziël niet te straffen, maar herstelde het boek en gaf het terug aan Adam en Eva.

Volgens sommige bronnen werd het boek van generatie op generatie doorgegeven aan Henoch, die later de engel Metatron werd. Henoch kan zijn eigen geschriften in het boek hebben opgenomen.

Van Henoch gaf de aartsengel Rafaël het boek aan Noach, die de wijsheid in het boek gebruikte om de Ark te bouwen. Het Boek van Raziël was voor het laatst bekend in de handen van Salomo, maar is sindsdien verdwenen.

Een deel van de informatie uit het boek is dat creatieve energie begint met gedachten in het spirituele rijk, die zich vervolgens manifesteren als woorden en daden in de fysieke wereld.

Aartsengel Raziël heeft een volledig begrip van de werking van het hele universum en van God. Daarom kun je, wanneer je je verbindt met de Aartsengel, een ongelimiteerde waterval van ontelbare voordelen en oeroude wijsheid ontsluiten.

SYMBOOL VAN DE AARTSENGEL RAZIEL

In de kunst wordt de Aartsengel Raziël meestal afgebeeld terwijl hij licht brengt in de duisternis. Het licht symboliseert zijn rol om begrip te brengen in de duisternis van de verwarring van mensen wanneer ze de goddelijke mysteries proberen te ontdekken.

AARTSENGEL RAZIËL KLEUREN

In tegenstelling tot de meeste engelen wordt Raziël meestal geassocieerd met regenboogkleuren in plaats van met één kleur.

Ontdek onze Crucifixen

 

Crucifix

Gouden Crucifix

(3 klantbeoordelingen)
34,90 
(7 klantbeoordelingen)
38,90 
(9 klantbeoordelingen)
34,90 

Crucifix

Crucifix Bruin

(4 klantbeoordelingen)
40,90 
40,90 

Crucifix

Rood crucifix

40,90 
(1 klantbeoordeling)
29,90 
(4 klantbeoordelingen)
26,90 

AARTSENGEL RAZIEL IN DE BIJBEL EN ANDERE RELIGIEUZE TEKSTEN

Raziël wordt in verschillende oude religieuze teksten genoemd. In de Zohar, het heilige boek van de Kabbala, wordt bijvoorbeeld gezegd dat de engel verantwoordelijk is voor Chokmah (wijsheid).

In de Joodse traditie heerst de aartsengel over het tweede niveau van de hemel en helpt hij de andere engelen te beschermen.

Raziël is ook de beschermengel van hen die wetten uitvoeren (zoals rechters en politieagenten), van hen die wetten opstellen (zoals gekozen overheidsfunctionarissen) en van advocaten.

Ontdek onze christelijke hangers

 

Kruis Hanger

Roze Kruis Hanger

44,90 
39,90 
34,90 

Kruis Hanger

Hanger Kruis Medaille

29,90 

Kruis Hanger

Keltisch kruis hanger

39,90 
44,90 
40,90 
44,90 

WAAROM VERBINDEN MET AARTSENGEL RAZIËL

Hier zijn vijf redenen waarom je je zou moeten verbinden met Aartsengel Raziël.

OM PIJN TE GENEZEN

Voor degenen die worstelen met frequente hoofdpijn, sinuspijn of migraine, zal verbinding met Aartsengel Raziël helpen. De Aartsengel brengt kalmerende effecten op orgaansystemen en lichamen.

Aartsengel Raziël geneest alle pijn in het lichaam en elimineert ziektes die gerelateerd zijn aan het orgaansysteem. Hij kan bijvoorbeeld helpen bij ziekten zoals schildklier-, hypofyse- of andere klierproblemen.

De aura van de Aartsengel heeft de kleuren van de regenboog en draagt alle goddelijke ideeën die zowel mentale als fysieke genezing brengen.

Naast Raziël kun je ook Aartsengel Muriël aanroepen om je te helpen je beter te voelen, vooral als je gestrest bent of pijn hebt.

Ontdek onze christelijke kettingen

 

Kruis Ketting

Hart en kruis ketting

(1 klantbeoordeling)
29,90 

Kruis Ketting

Ketting Kruis Gekleurd

29,90 

Kruis Ketting

Boho Ketting

54,90 
34,90 
29,90 

Kruis Ketting

Ketting met roze kruis

42,90 

Kruis Ketting

Sint Marie ketting

29,90 

Kruis Ketting

Kruis en oog ketting

24,90 

OCCULTE KENNIS BEGRIJPEN

Wanneer iets verborgen is en daarom niet gemakkelijk toegankelijk of te vinden is, beschouwen we het als occult. Mensen hebben toegang tot wijsheid als ze zich verbinden met Aartsengel Raziël. De engel heeft perfecte en totale kennis van de mysteries van het leven en de wereld. Er is niets onder de zon dat hij niet weet. Raziël helpt mensen om hun spirituele en fysieke blokkades te overwinnen.

Aartsengel Raziël kan je spirituele duisternis verlichten en je helpen de abstracte en metafysische barrières op te lossen die je mogelijk tegenhouden.

De meeste beginners op de reis van ontwaken zijn over het algemeen gehecht aan de materiële sferen van hun spirituele pad. Materialisme is echter een van de grootste obstakels voor je begrip van spiritualiteit. Aartsengel Raziël zal je een helder inzicht geven en je spirituele groei ontsluiten.

OPEN DE KRUIN- EN KEELCHAKRA’S

De keel is verbonden met geluidselementen die verschillende trillingen genereren en met de lucht. Het orgaan speelt een belangrijke rol in communicatie en de manier waarop mensen zich uitdrukken.

Aan de andere kant bevindt de kruinchakra zich boven op het hoofd en is de zevende chakra. Het chakra wordt meestal geactiveerd wanneer je in een hogere staat van bewustzijn bent en je je tijdens meditatie realiseert dat alles verder gaat dan onze zelfzuchtige handelingen.

De sleutel tot het ontsluiten van het hogere begrip en de wijsheid die Aartsengel Raziël aan ons openbaart, is het openen van de kruin boven op je hoofd.

Raziël helpt ons spirituele inzichten te ontwikkelen om nieuwe bewustzijnstoestanden en hogere spirituele niveaus te ontsluiten. Dit wordt gedaan door de keelchakra en de kruin te openen.

Aartsengel Raguel vervult ook soortgelijke functies.

AANGEBOREN BUITENZINTUIGLIJKE VAARDIGHEDEN ONTWIKKELEN

Sommige mensen hebben unieke buitenzintuiglijke vaardigheden, die over het algemeen hemelse spirituele gaven zijn. Om zulke gaven op hogere bewustzijnsniveaus te ontwikkelen en ze vrijwillig te gebruiken, is echter goddelijke interventie nodig. Je kunt jezelf er niet toe brengen om ze op eigen kracht te gebruiken, omdat elke gave die je van de hemel ontvangt een goddelijk doel heeft.

Aartsengel Raziël helpt je om verschillende vaardigheden te ontwikkelen, die buitenzintuiglijk of paranormaal kunnen zijn. Hij helpt je ook te begrijpen waarom je goddelijke gaven hebt ontvangen en hoe je ze op de juiste manier kunt gebruiken en anderen kunt helpen.

Raziël kan je ook begeleiden en je vertellen of je de vaardigheden wel of niet hebt. Hij zal dit niet verbaal doen, maar zal je zijn aanwezigheid laten voelen terwijl je bidt en mediteert. Dit versnelt de openingen.

ONTSLUIT HOGERE KRACHTEN VAN MANIFESTATIE

Hoewel je wonderen en manifestaties op verschillende manieren kunt aantrekken, is je relatie met belangrijke aartsengelen zoals Aartsengel Raziël en God het belangrijkst. Raziël kan helpen alle gemanifesteerde zegeningen te ontsluiten, vooral uit de hogere spirituele rijken en licht in je leven te brengen.

Er zijn verschillende leringen en manifestatietechnieken die zich richten op materiële verlangens en oppervlakkige dingen in de wereld. Aartsengel Raziël zal je helpen de wetten van aantrekking op het hogere spirituele bewustzijnsniveau te begrijpen, zodat je de ware kracht van manifestatie kunt voelen en ervaren.

Je kunt het vier-zinnen gebed raadplegen als je verschillende manieren wilt leren om wonderen in je leven te manifesteren. Het zal je begeleiden hoe je het vrijwillig kunt gebruiken en ook een sterkere relatie met de Aartsengelen kunt opbouwen.

Ontdek onze christelijke ringen

 
39,90 
(1 klantbeoordeling)
36,90 
36,90 

Christelijke Ringen

Zegelring Christelijk Kruis

(7 klantbeoordelingen)
36,90 
29,90 

Christelijke Ringen

Heilig Hart Christelijke Ring

(8 klantbeoordelingen)
36,90 

Christelijke Ringen

Christelijke Ring Antiek Kruis

(2 klantbeoordelingen)
38,90 
48,90 

AANROEPING EN GEBED VAN DE AARTSENGEL RAZIEL

De aanwezigheid van Aartsengel Raziël aanroepen is niet moeilijk. Je moet alleen consequent en gedisciplineerd zijn. Eén keer tot de aartsengel bidden is niet genoeg, vooral niet als je zijn aura, zijn licht en zijn aandacht wilt oproepen.

Je moet er een gewoonte van maken om Aartsengel Raziël altijd in je meditatie en gebedssessies op te nemen. Dit geldt vooral als je de donkere plekken in je leven wilt opruimen door zijn licht te gebruiken.

Na een tijdje zul je, terwijl je bidt, de aura van de Aartsengel op vele niveaus van bewustzijn en goddelijkheid beginnen te voelen flikkeren. Wanneer je je onmiskenbaar met Aartsengel Raziël verbindt, is het gevoel niet gemakkelijk uit te leggen. Je zult het echter onmiddellijk herkennen als je het ervaart.

Hier is Aartsengel Raziël’s gebed om te gebruiken wanneer je hem aanroept:

“Ik ben super dankbaar voor de regen van zegeningen die in mijn leven verweven zijn en de Aartsengel Raziël wetten van aantrekking. Laat me alsjeblieft al je geheimen kennen over de goddelijke wetten van de schepping en het hele universum, zodat ik ze op een dag kan begrijpen en ook wonderen kan manifesteren en anderen kan leiden. Ik ben vereerd dat U mij als amateur hebt geaccepteerd om mij enkele waarheden over het universum te leren. Aartsengel Raziël, communiceer vandaag op verschillende manieren met me zodat ik kan proeven en voelen. Leid en ondersteun me om alle wijsheid en kennis vrij te maken die je me kunt geven. Verhoog mijn bewustzijn en spiritualiteit naar nieuwe hoogten en licht. Wees mijn gids terwijl ik het doel van deze goddelijke gaven van God probeer te begrijpen en hoe ik ze verstandig kan gebruiken.”

We bidden dat dit artikel het zaad van Aartsengel Raziël direct in je hart plant om je te helpen een sterke relatie met hem te beginnen. Deze engelachtige magiër en alchemist zal je ook helpen om de magie en wonderen in je leven te ontsluiten.

Het feit dat je hierop bent gestuit is een duidelijk teken dat je een verbinding met Aartsengel Raziël nodig hebt. Dus waag een sprong in het diepe en begin de reis vandaag nog.

Ontdek onze Rozenkrans

 
(10 klantbeoordelingen)
28,90 
(7 klantbeoordelingen)
29,90 
(6 klantbeoordelingen)
34,90 

Rozenkrans

Zwarte rozenkrans

39,90 
52,90 
34,90 
(4 klantbeoordelingen)
33,90 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *