Als je wilt weten welke sieraden je kunt geven voor Moederdag, nodigen we je uit om ons artikel over dit onderwerp te lezen.

Voor meer informatie over welke sieraden je kunt geven voor een belangrijke gebeurtenis of religieuze viering, nodigen we je ook uit om onze blog met verschillende artikelen te raadplegen.

Als je meer wilt weten over onze prachtige religie, aarzel dan niet om onze volgende blogartikelen te raadplegen:

Ontdek onze collecties christelijke sieraden en vind het perfecte devotieobject om je te vergezellen in je dagelijkse gebeden: 

CHRISTELIJKE SIERADEN VOOR MOEDERDAG

Moederdag is het moment om de persoon die ons gebaard heeft te laten zien dat we van haar houden en haar dankbaar zijn. En hoe kun je dat beter laten zien dan met een christelijk sieraad.

Christelijke sieraden zijn veel waardevoller dan modesieraden, omdat ze heiligheid symboliseren en gebruikt kunnen worden als accessoire bij gebeden. Christelijke sieraden staan voor de relatie die we met God willen opbouwen en daarom zijn ze zo bijzonder.

Ontdek onze christelijke hangers

 

Kruis Hanger

Roze Kruis Hanger

44,90 
39,90 
34,90 

Kruis Hanger

Hanger Kruis Medaille

29,90 

Kruis Hanger

Keltisch kruis hanger

39,90 
44,90 
40,90 
44,90 

EEN MEDAILLE MET EEN VOORSTELLING VAN DE MAAGD MARIA

De Maagd Maria is de vrouw die de Zoon van God baarde. Hoewel ze een heilige is, is ze ook een moeder. Het is dus logisch dat we op Moederdag aan haar denken. Een medaille met een afbeelding van de Heilige Maagd is daarom het ideale geschenk om deze gelegenheid te vieren. Het sieraad is niet alleen heel stijlvol, het kan ook gebruikt worden om je gebeden tot de Maagd Maria te begeleiden. Bovendien kunnen medailles en medaillons gemakkelijk aan een halsketting, armband of ketting worden bevestigd.

Door je moeder een medaille met een tekening van de Heilige Maagd te geven, laat je haar zien hoeveel ze voor je betekent. Ze kan hem dragen om naar de mis te gaan, of gewoon elke dag. Hoe dan ook, ze zal er blij mee zijn.

Ontdek onze christelijke kettingen

 

Kruis Ketting

Hart en kruis ketting

(1 klantbeoordeling)
29,90 

Kruis Ketting

Ketting Kruis Gekleurd

29,90 

Kruis Ketting

Boho Ketting

54,90 
34,90 
29,90 

Kruis Ketting

Ketting met roze kruis

42,90 

Kruis Ketting

Sint Marie ketting

29,90 

Kruis Ketting

Kruis en oog ketting

24,90 

EEN SIERAAD MET EEN KRUIS

Het kruis is het symbool van Gods relatie met de mensheid. Een sieraad met een kruis is daarom een heilig object dat ook gebruikt kan worden om onze gebeden te begeleiden. Maar het kruis is ook een eenvoudige geometrische vorm met een groot esthetisch potentieel. Sieraden met een kruis zien er vaak heel eenvoudig en basic uit, maar zijn desondanks heel mooi.

Dus kettingen, hangers, oorbellen en armbanden met een kruis zijn een must als het gaat om trendy christelijke sieraden. Het zijn zelfs geweldige cadeau-ideeën voor Moederdag.

Ontdek onze christelijke ringen

 
39,90 
(1 klantbeoordeling)
36,90 
36,90 

Christelijke Ringen

Zegelring Christelijk Kruis

(7 klantbeoordelingen)
36,90 
29,90 

Christelijke Ringen

Heilig Hart Christelijke Ring

(8 klantbeoordelingen)
36,90 

Christelijke Ringen

Christelijke Ring Antiek Kruis

(2 klantbeoordelingen)
38,90 
48,90 

EDELSTENEN: EDELSTENEN, SMARAGDEN, …

Edelstenen, zoals robijnen of smaragden, zijn sieraden die een groot verschil kunnen maken voor een sieraad. Ze kunnen stijl en persoonlijkheid toevoegen aan een ensemble. Stenen hebben ook verborgen krachten. Sommige gelovigen gebruiken ze om de communicatie met een hemels wezen, zoals een engel of aartsengel, te verbeteren.

Hoe dan ook, het valt niet te ontkennen dat edelstenen veel meer waarde toevoegen aan een sieraad. Daarom zijn ze een onmisbaar accessoire als je op zoek bent naar een speciaal Moederdagcadeau. Een medaille van de Maagd Maria bezet met verschillende kleine diamanten zou bijvoorbeeld een geweldig cadeau zijn voor deze gelegenheid. Dit is maar een voorbeeld, maar het geeft je wel een idee van de mogelijkheden van edelstenen voor Moederdag.

Ontdek onze Rozenkrans

 
(10 klantbeoordelingen)
28,90 
(7 klantbeoordelingen)
29,90 
(6 klantbeoordelingen)
34,90 

Rozenkrans

Zwarte rozenkrans

39,90 
52,90 
34,90 
(4 klantbeoordelingen)
33,90 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *