In het nieuwtestamentische boek Openbaring wordt de aartsengel Michaël aangewezen als de leider van Gods strijdkrachten, degene die de oorlog tegen de troepen van Satan leidt. Daarom noemen christenen hem de hoofdengel of de engel der strijders. 👼🏻🛡️⚔️

Als eerbetoon aan zijn moed en trouw aan onze Heer dragen veel gelovigen sieraden met zijn beeltenis. Hoewel medailles het meest gedragen worden, zijn er ook ringen die de aartsengel voorstellen. Het dragen van Sint-Michaëlssieraden brengt rust, omdat je weet dat de strijdlustige engel je altijd zal beschermen tegen het kwaad.

Als je meer wilt weten over onze prachtige religie, aarzel dan niet om onze volgende blogartikelen te raadplegen:

In dit artikel lees je meer:

  • Waar kun je Sint Michaelsieraden kopen?
  • De top 5 afbeeldingen van Sint-Michaël in sieraden
  • Waarom Sint-Michaël sieraden kopen?

Zonder verder oponthoud nemen we je mee door deze hoofdstukken.

Ontdek onze collecties christelijke sieraden en vind het perfecte devotieobject om je te vergezellen in je dagelijkse gebeden: 

Ontdek onze christelijke kettingen

 

Kruis Ketting

Hart en kruis ketting

(1 klantbeoordeling)
29,90 

Kruis Ketting

Ketting Kruis Gekleurd

29,90 

Kruis Ketting

Boho Ketting

54,90 
34,90 
29,90 

Kruis Ketting

Ketting met roze kruis

42,90 

Kruis Ketting

Sint Marie ketting

29,90 

Kruis Ketting

Kruis en oog ketting

24,90 

WAAR KUN JE SIERADEN VAN SINT MICHAËL KOPEN?

Als je een medaille of ring met de beeltenis van Sint-Michaël de Aartsengel wilt kopen, kun je gewoon naar een accessoireshop bij jou in de buurt of in de dichtstbijzijnde stad gaan. De andere optie is om een christelijke juwelier te zoeken. Vaak zijn het religieuze winkels die Sint-Michielsjuwelen en andere christelijke accessoires verkopen. Sommige bieden zelfs maatwerk aan. Zo kun je een hanger of zegelring met de beeltenis van aartsengel Michaël bestellen.

Je kunt ook hoogwaardige Michaelsieraden kopen bij christelijke online winkels. Dit is de meest praktische oplossing, omdat je toegang hebt tot de catalogus van elke winkel zonder dat je ergens naartoe hoeft. Je hoeft je zelfs geen zorgen te maken over openingstijden, want je kunt de online winkels op elk moment raadplegen. Je kunt ook op elk moment van de dag je bestelling plaatsen.

TOP 5 SIERADEN VAN SINT MICHAEL

Bij de online sieradenwinkel Christelijke-Sieraden.nl vind je allerlei accessoires waarmee je je geloof in God met trots kunt tonen. We hebben de 5 mooiste afbeeldingen van Sint-Michaël in sieraden geselecteerd.

ORIGINELE MEDAILLE VAN DE AARTSENGEL SINT MICHAEL

Als je op zoek bent naar een bijzonder christelijk sieraad, kun je kiezen voor deze zilveren medaille van Sint-Michaël de aartsengel in ronde vorm. Het is ook een gebeeldhouwd accessoire met een duidelijke afbeelding van de belangrijkste engel die Lucifer verslaat. Deze prachtige illustratie is sterk geïnspireerd op de originele afbeelding van Sint-Michaël in gevecht met de duivel. De religieuze medaille heeft een diameter van 4,5 cm.

Je zult de originaliteit van dit Sint-Michaël de Aartsengel sieraad zeker waarderen als je houdt van accessoires die lijken op de engel van God. De precisie van elk detail weerspiegelt de vaardigheid van de juwelier. Naast de beeltenis van de engel staat op deze christelijke medaille ook de naam van de strijdende engel. Naast deze mooie originaliteit past dit juweel bij alle kledingvoorschriften. Het kan voor elke gelegenheid gedragen worden zonder de minste moeite.

RELIGIEUZE MEDAILLE ENGEL SINT MICHAEL AARTSENGEL

Als je graag een gouden of vergulde ketting draagt en op zoek bent naar een religieuze hanger die Sint-Michaël de aartsengel voorstelt om erbij te dragen, dan is deze rechthoekige religieuze medaille perfect voor jou. Het sieraad zal je ook beschermen tegen boze geesten en je eraan herinneren dat Sint-Michaël over je waakt. Het is ook een geweldige manier om je outfit te verfraaien met een moderne religieuze medaille. Het is gemaakt van 316L roestvrij staal, wat betekent dat het niet zwart wordt en chloorbestendig is. Omdat het een vergulde christelijke medaille is, kun je hem aan een geelgouden of vergulde ketting hangen.

De medaille is 6,5 cm groot. Dit is een goed gedetailleerd christelijk sieraad waarop de strijdlustige engel staat afgebeeld die de duivel, die de vorm van een draak aanneemt, bestrijdt met zijn heilige zwaard. Sint Michiel is gemakkelijk te herkennen, mede dankzij zijn grote vleugels. Dit is een religieuze medaille gebeeldhouwd met zeer precieze reliëfmotieven. Het getuigt van het vakmanschap van de maker. De bonus is dat dit vergulde Sint-Michaël-sieraad voor een zeer aantrekkelijke prijs wordt aangeboden in de online shop.

RING SINT MICHAEL

Dit is een prachtige religieuze ring met veel details die hem zo origineel maken. Deze zegelring heeft de beeltenis van de aartsengel Sint-Michaël. Je zult er dol op zijn als je van zilverkleurige sieraden houdt. Gemaakt van 316L roestvrij staal, zal dit Saint Michael sieraad zijn glans niet verliezen na verloop van tijd. Dankzij de hoge kwaliteit van de vervaardiging wordt deze religieuze ring niet zwart, zelfs niet als je hem meerdere dagen draagt. Bovendien kun je hem zelfs in water bewaren, want hij is chloorbestendig.

De Christelijke-sieraden.nl Saint Michael ring is een goed gemaakt accessoire dat niet oncomfortabel aanvoelt op de huid. Hij is perfect gedetailleerd met goed doordachte religieuze en ornamentele motieven. De precisie van elk van deze motieven is gewoon indrukwekkend. Je kunt hem elke dag dragen om je outfits te verfraaien, terwijl je profiteert van de bescherming van onze belangrijkste engel. We raden je alleen aan om de juiste maat te kiezen zodat je je helemaal op je gemak voelt met je Sint-Michaël de Aartsengel-ring. In elk geval bieden christelijke juweliers verschillende maten voor dit model.

HEILIGE MICHAËL RELIGIEUZE RING

Laten we verder gaan met een andere Saint Michael ring die verkrijgbaar is bij de Christian Cross online shop. Dit is ook een zilveren zegelring gemaakt van 316L roestvrij staal. Dit betekent dat hij niet zwart wordt en chloorbestendig is. Je kunt hem dus altijd en overal dragen. Bovendien kan hij dankzij zijn elegante, vintage look gemakkelijk worden aangepast aan elke gelegenheid en elke outfit. Dit sieraad van Saint Michel veroorzaakt geen jeuk of andere ongemakken op je huid. Het is gewoon perfect en aan te passen aan elke outfit, zonder ooit je geloof in God uit het oog te verliezen.

We hebben de Saint Michael religieuze ring in onze top 5 opgenomen, vooral vanwege de precieze en zeer suggestieve details. De ring illustreert heel goed de rol van de strijdende engel als verdediger van het koninkrijk van God. Op de ring staat Michael met zijn engelenvleugels en aureool. Gewapend met zijn zwaard verslaat hij de duivel om gerechtigheid te brengen. Omdat dit een zeer gedetailleerde ring is, staan er ook andere religieuze symbolen op, waaronder de vorm van een christelijk kruis. Nogmaals, we raden je aan de juiste maat te kiezen als je hem wilt bestellen.

SINT-MICHAEL AARTSENGEL KRUISRING

Hier is nog een Sint-Michaël ring die je in de online sieradencatalogus vindt. Het is ook een vrij imposante zegelring zoals de eerste twee, maar hij valt op door zijn gouden kleur. Deze prachtige Sint-Michielsring is namelijk gemaakt van verguld roestvrij staal van topkwaliteit. We houden van het feit dat hij chloorbestendig is, zodat je hem zelfs aan je vinger kunt houden als de ring aan water wordt blootgesteld. Zoals je misschien al hebt gemerkt, is dit een gemeenschappelijk kenmerk van alle Saint Michael ringen die verkrijgbaar zijn op de website van Croix Chrétiennes. En dat is natuurlijk een echt voordeel.

Dit is een religieuze ring van hoge kwaliteit voor een zeer redelijke prijs. Je zult versteld staan van de details die je eraan herinneren dat Sint-Michaël de Aartsengel zijn rol als beschermer en strijder zeer ter harte neemt. Het is een elegant accessoire dat perfect is voor iedereen, vooral omdat het in verschillende maten verkrijgbaar is. Het kan tijdens de mis worden gedragen, maar ook in het dagelijks leven. Zoals alle Sint-Michaëlssieraden beschermt hij je tegen negatieve vibraties en het kwaad in het algemeen. De religieuze ring symboliseert Gods overwinning op de krachten van de duivel.

Ontdek onze christelijke ringen

 
39,90 
(1 klantbeoordeling)
36,90 
36,90 

Christelijke Ringen

Zegelring Christelijk Kruis

(7 klantbeoordelingen)
36,90 
29,90 

Christelijke Ringen

Heilig Hart Christelijke Ring

(8 klantbeoordelingen)
36,90 

Christelijke Ringen

Christelijke Ring Antiek Kruis

(2 klantbeoordelingen)
38,90 
48,90 

WAAROM EEN SIERAAD VAN SINT MICHAËL KOPEN?

Zoals we al hebben gezegd, betekent het dragen van een christelijk sieraad met Sint-Michaël dat je kunt profiteren van de bescherming van de engel. Het is ook een manier om te laten zien dat je deelneemt aan de strijd tegen de kwaadaardige krachten van de duivel. Omdat het de missie van de aartsengel is om het koninkrijk van God te beschermen, laat het dragen van een ring of medaille van Sint-Michaël zien dat je hem steunt in deze missie.

In plaats van het zwaard heb je je onwankelbare geloof in de Heer en zijn Zoon, Jezus Christus. Geloof is het beste wapen dat je kunt hebben tegen het kwaad. Op de website van Croix Chrétiennes zijn alle Saint Michael sieraden van compromisloze kwaliteit en bij elke bestelling is de levering gratis. Naast hun betekenis zijn ze trendy en uniek. Je kunt ze voor jezelf kopen of als cadeau voor een geliefde.

We hopen dat dit artikel je veel antwoorden heeft gegeven. Wil je weten waar de sieraden vandaan komen en hoe ze worden gemaakt? We hebben een geweldig artikel dat al je vragen zal beantwoorden.

Ontdek onze christelijke hangers

 

Kruis Hanger

Roze Kruis Hanger

44,90 
39,90 
34,90 

Kruis Hanger

Hanger Kruis Medaille

29,90 

Kruis Hanger

Keltisch kruis hanger

39,90 
44,90 
40,90 
44,90 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *